Inspiratiesessie Binden en boeien jongens in Harderwijk - Kom, zie en hoor hoe je jongens voor je club kunt winnen

Bij veel volleybalclubs is het aantal meisjes in het ledenbestand veel groter dan het aantal jongens. Wil je daar wat aan doen, dan is het allereerst goed om je aanbod af te stemmen op hun behoeften. Jongens houden van (fysieke) uitdaging, strijd en variatie, leren het best door trial & error en zien liever geen beperkingen. Als je daar als club of trainer op inspeelt, is de kans groot dat het percentage jongens onder jullie jeugdleden groeit.
geplaatst op Wednesday April 25, 2018

Je eigen beachvelden? - Gidion denkt graag met je mee!

Overweegt jouw vereniging eigen beachveld(en) aan te leggen? De beachvolleybalsystemen van Funtec worden in Nederland het meest gebruikt, maar er zijn verschillende opties. Nevobo partner Gidion denkt graag mee!  

geplaatst op Wednesday April 25, 2018

Appie Hietkamp geëerd met gouden officialspeld - Appie Hietkamp van DOS Kollumerzwaag is donderdag tijdens zijn laatste competitiewedstrijd als regioscheidsrechter in het zonnetje gezet.

Voorafgaand aan het duel Kwiek tegen OPM kreeg hij uit handen van Marian Folmer de gouden officialspeld voor zijn bewezen diensten voor de Nevobo. Van voorzitter Jan van Slageren van DOS, de vereniging waarvoor Appie Hietkamp al veertig jaar actief is als scheidsrechter en Baukje van Hijum van Kwiek, ontving hij een bos bloemen.

Hietkamp stopt als regioscheidsrechter, maar blijft gelukkig nog wel actief aan het volleybalfront. Hij blijft coach van het eerste herenteam van DOS en zal bij thuiswedstrijden ook nog af en toe een wedstrijd fluiten.

geplaatst op Wednesday April 25, 2018

Regiosymposium regio West - Op 30 mei a.s. wordt het Regiosymposium van de regio West georganiseerd in DeWeerelt

Op 30 mei a.s. wordt het Regiosymposium van de Regio West georganiseerd van 19.00 – 21.30 uur (vanaf 18.00 uur welkom voor een broodje), Locatie DeWeerelt (Orteliuslaan 1041, 3528BE Utrecht)
geplaatst op Wednesday April 25, 2018

Afscheid van arbitragecoryfeeën - Nationale scheidsrechters fluiten hun laatste wedstrijden

Je kent ze wel, die scheidsrechters die decennialang wekelijks met veel plezier op de bok staan om wedstrijden naar een goed einde te begeleiden. Vrouwen en mannen die niet willen opvallen, maar o zo belangrijk zijn voor de teams. Want zonder al die fluitende helden geen wedstrijden. Een aantal van hen nam de afgelopen weken afscheid als nationaal arbiter. Maar niet zonder een welgemeend dankjewel van de Nevobo Werkgroep Arbitrage.
geplaatst op Wednesday April 25, 2018

Smashballen op Krajicek Playgrounds - Partnership Nevobo en Krajicek Foundation

119 Krajicek Playgrounds telt ons land inmiddels. Op die Playgrounds, die liggen in aandachtswijken, zorgen buurtsportcoaches en speciaal opgeleide jeugd ervoor dat kinderen en jongeren onbezorgd kunnen genieten van samen sporten. Smashball past helemaal bij de opzet van de Playgrounds.
geplaatst op Tuesday April 24, 2018

Nevobo ontvangt bijna 1 miljoen euro - De Nederlandse Volleybalbond ontvangt bijna 1 miljoen euro voor de volleybalsport van de Nederlandse Loterij.

De cheque voor de Nevobo is afgelopen weekend dankbaar in ontvangst genomen door de meiden van het Twentse Ecare Apollo 8.
geplaatst op Tuesday April 24, 2018

De privacywet: ‘Álle clubs moeten een aantal zaken regelen!’ - Zorg dat je er voor 25 mei klaar voor bent

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, in de volksmond ook wel de nieuwe privacywet genoemd, geldt vanaf 25 mei. Dat gaat ook sportverenigingen nadrukkelijk aan. Niet voor niks  communiceerden we al uitgebreid over de wijzigingen en wezen we onze verenigingen de weg naar een uitvoerig stappenplan om een en ander te regelen. Toch zijn er nog best veel verenigingen die op dit vlak nog maar weinig stappen hebben gezet. “Maar clubs moeten echt allemaal iets doen!”
geplaatst op Tuesday April 24, 2018

© Copyright Serylo 2015